Είπαν για τον Paul

Αυτό που με παρακίνησε να δοκιμάσω το breathwork, ήταν η ιδέα ότι δεν θα συζητούσα απλά για τα συναισθήματά μου, αλλά θα ερχόμουν σε επαφή με αυτά με τον πιο φυσικό τρόπο, την αναπνοή. Ο Paul κέρδισε την εμπιστοσύνη μου από την πρώτη στιγμή και με ενέπνευσε με την αυθεντικότητα, την εμπειρία και τη γνήσια αφοσίωσή του. Πράγματι, με καθοδήγησε με τον πιο σοφό και στοργικό τρόπο, και μου δίδαξε πώς να ανακαλύψω πίσω από φαινομενικά άβολες σκέψεις και συναισθήματα την εσωτερική μου δύναμη, φέρνοντας περισσότερη αγάπη και αλήθεια στη σχέση μου με τον εαυτό μου και με τους άλλους
Μαρία Τριανταφύλλου
Δικηγόρος
Χαρακτηριστικό του Paul είναι η δυνατή υποστηρικτική του παρουσία στην παροχή φροντίδας, αλλά και η σφοδρή αγάπη και βαθιά τρυφερότητα που δείχνει στη διαδικασία της μύησης και της εσωτερικής ανάπτυξης, που απορρέουν από την εφαρμογή του breathwork. Όλοι όσοι είναι αρκετά γενναίοι ώστε να εμπλακούν σ’ αυτή τη βαθιά, μεταμορφωτική εσωτερική δουλειά – όλοι όσοι επιλέξουν να δουλέψουν με τον Paul – θα ωφεληθούν τα μέγιστα από την καθοδήγησή του. Η ικανότητά του να βλέπει πέρα και πίσω από τις μάσκες που φοράμε – απαραίτητη για να μπορέσει να λειτουργήσει σε βάθος η θεραπευτική διαδικασία – είναι ένα αληθινό χάρισμα. Συστήνω τον Paul ανεπιφύλακτα, σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν μια βαθιά, ιερή εσωτερική αλλαγή· σε όλους όσους επιθυμούν να αναπτύξουν βαθιά σύνδεση με το εσωτερικό Θεϊκό τους φως.
Celeste Ametrine
California / Focus Centered Living for Self Empowered Healing
Ο Paul διαθέτει μια πολύ όμορφη υποστηρικτική ενέργεια, βαθιά διαίσθηση, και επιπλέον, είναι ένας πολύ καταρτισμένος Breathworker. Το σίγουρο είναι πως είμαι βαθιά ευγνώμων για την υποστήριξη που μου πρόσφερε.
Haille Denniston
New Zealand Association of Breathwork / Διοικητικό Μέλος
Aυτό που εμένα συγκινεί βαθιά στον Paul Jones είναι η αθωότητα, η παρουσία και η ολόψυχη του επένδυση στην θεραπευτική διαδικασία. Είναι ενας breathworker με πολλά εργαλεία ψυχοθεραπείας, αλλά στα μάτια μου φαντάζει σαν ένας από τους ελάχιστους πραγματικά αφοσιωμένους στο θεραπευτικό τους έργο και ακόμη αθώους. Χωρίς καμιά ατζέντα. Η βαθιά διορατικότητά του και η γειωμένη πνευματική του σύνδεση κάνουν το Breathwork να είναι σαν βόμβα διάλυσης του Εγώ. Νιώθω πως το breathwork είναι ένας δρόμος προς την αθωότητα και έτσι δεν είναι τυχαίο που ο Paul τον υπηρετεί τόσο καλά. Έχω κάνει αρκετές ατομικές συνεδρίες μαζί του και νιώθω ευγνωμοσύνη, γιατί το breathwork κάθε φορά αγγίζει τον πυρήνα του Είναι μου. Φτάνει, νιώθω, και σ΄ αυτό που ήμουν πριν γεννηθώ. Ο δρόμος αυτός είναι προς την Δημιουργό που είμαι... Πάντα θα νιώθω χαρούμενη κι ευγνώμων γι’αυτή τη συνάντηση.
Χρύσα Τριανταφυλλοπούλου
Θεραπεύτρια Κρανιοιερή
Ο βαθιά διαισθητικός και γεμάτος ενσυναίσθηση τρόπος που έχει ο Paul να συνδέεται με τους πελάτες του δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ασφαλές περιβάλλον που ευνοεί τη διαδικασία της προσωπικής αλλαγής.
LL
Professional Breathworker / New Zealand
Η εμπειρία του Breathwork με τον Paul και τη Στάθια ήταν ίσως το πιο πολύτιμο και ουσιαστικό δώρο που έχω κάνει ποτέ στον εαυτό μου. Ο λόγος είναι ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή έμαθα να επιτρέπω στον εαυτό μου να εκφράζεται ελεύθερα και αγάπησα πολύ περισσότερο τον Μιχάλη. Τώρα πλέον αφήνω τα συναισθήματά μου να εκφραστούν χωρίς να τα κρίνω και έτσι οι σχέσεις μου με τους γύρω μου αλλά και με τον εαυτό μου, είναι πολύ πιο αληθινές και ουσιαστικές. Δεν γνωρίζω πως είναι να κάνεις breathwork με κάποιον άλλο breathworker πλην του Paul, αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως εάν θέλετε να αντικρύσετε τον εαυτό σας με απόλυτη αγάπη και να αποβάλλετε οποιοδήποτε “αρνητικό” συναίσθημα βρίσκεται μέσα σας νιώθοντας ευχαρίστηση και απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια, ε τότε βρήκατε το σωστό μέρος και τον σωστό άνθρωπο. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ πολύ ☺
Μιχάλης Ράλλης
Επιχειρηματίας
Πρωτογνώρισα τον Paul το 2006, σε ένα σεμινάριο Breathwork. Από τότε, οι δρόμοι μας έχουν διασταυρωθεί πολλές φορές μέσα σε κάποιο περιβάλλον Breathwork. Ο Paul, που έχω ζήσει εγώ προσωπικά, είναι ένας αυθεντικός, ζεστός και γεμάτος φροντίδα επαγγελματίας της προσωπικής ανάπτυξης. Διαθέτει ένα έμφυτο ταλέντο να κατανοεί τις καθαρά προσωπικές ανάγκες των ατόμων με τα οποία δουλεύει/τα οποία υποστηρίζει. Παλιά το έβρισκα δύσκολο να εμπιστευτώ έναν άνδρα, ειδικά στον ρόλο του ατόμου που θα με υποστήριζε – ακριβώς τη στιγμή που θα ένιωθα πιο ευάλωτη από ποτέ. Τον Paul τον εμπιστεύομαι ανεπιφύλακτα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο, όπου κι αν είναι που τον οδηγεί ο προσωπικός του δρόμος.
Suzanne Boon
Guardian of Moontime Aotearoa & Natural Health Practitioner
Νιώθω ευγνωμοσύνη που συνάντησα τον Paul και το breathwork στη ζωή μου. Από τις πρώτες συναντήσεις συνειδητοποίησα πράγματα για τον εαυτό μου που με ξεκλείδωσαν, πήρα σημαντικές αποφάσεις που ανέβαλα καιρό και ένιωσα ασφάλεια να μοιραστώ και να δουλέψω τους φόβους μου. Η πρακτική του breathwork με βοηθάει να απελευθερώνω με έναν μαγικό τρόπο αυτά που με καταπιέζουν και κάθε φορά που ολοκληρώνεται νιώθω ότι έχω έρθει πιο κοντά στον εαυτό μου. Χωρίς τον Paul τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν όπως τα περιγράφω! Είναι πάντα δίπλα μου να με ακούσει χωρίς να με κρίνει, να μου δείξει τον δρόμο χωρίς να με επηρεάσει, να με κάνει να πιστέψω σε μένα όταν εγώ αμφιβάλλω. Και το κάνει με αγάπη, αγνή αγάπη. Σε ευχαριστώ <3
Δήμητρα Απόδιακου
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ