Pure Awareness

Εκπαίδευση Breathwork 215 Ωρών

Χίος

Νοέμβριος 2020

Οι εκπαιδεύσεις Pure Awareness λειτουργούν ως μια βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία. Στηρίζονται

στις αρχές της ψυχολογίας, στις πιο σύγχρονες έρευνες της Νευροεπιστήμης και της Κβαντικής φυσικής και 

στην Αναπνοή, ως το πιο σημαντικό εργαλείο που διαθέτει ο άνθρωπος για

  • να συνδεθεί με τον εαυτό του
  • να τον θεραπεύσει
  • να τον υπερβεί 

Το Breathwork αποτελεί μια πλήρως αναγνωρισμένη και συνταγογραφούμενη θεραπευτική προσέγγιση στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η Βασική Εκπαίδευση Breathwork συμμορφώνεται με τα αυστηρά πρότυπα επαγγελματικής εκπαίδευσης του Australian Breathwork Association (ΑΒΑ) και η πιστοποίηση που παρέχεται στηρίζεται στην επίσημη αναγνώριση του προγράμματος από το ΑΒΑ.

Όσες και όσοι λάβουν μέρος, θα εκπαιδευτούν σε μια τεχνική εντελώς καινούργια στην Ελλάδα, αλλά ιδιαίτερα δημοφιλή στο εξωτερικό, με πάρα πολλές εφαρμογές και προοπτικές.

 

Στη Βασική Εκπαίδευση Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με τα στοιχεία της Γης και του Αέρα και

α) προσεγγίζουν την τεχνική Breathwork από την πλευρά της φυσιολογίας, της νευρολογίας, της ψυχολογίας και της φιλοσοφίας

β) εξοικειώνονται με την αναπνοή τους 

  • ως ζωτική λειτουργία του σώματός τους
  • ως εργαλείο πρόσβασης σε υποσυνείδητες σκέψεις
  • ως μηχανισμό απελευθέρωσης της συναισθηματικής ενέργειας που έχει συσσωρευθεί στο σώμα από τραυματικά γεγονότα
  • ως όχημα επίτευξης ενός διαφορετικού επιπέδου συνειδητότητας
  • ως μέσο αύξησης των επιπέδων ενέργειας τους

γ) εξασκούνται σε τεχνικές συμβουλευτικής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην προσωπική δουλειά με τον εαυτό τους, αλλά και στη δουλειά με τους πελάτες τους

δ) πιστοποιούνται για την ολοκλήρωση 120 ωρών θεωρίας και 80 ωρών πρακτικής εξάσκησης στην τεχνική του Breathwork και στην παροχή καθοδήγησης

 

Δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης

Στις εκπαιδεύσεις Pure Awareness δίνεται στις συμμετέχουσες και στους συμμετέχοντες μια εκπληκτική, και πραγματικά αναντικατάστατη, ευκαιρία:   η απόκτηση περαιτέρω εμπειρίας στην υποστήριξη άλλων ανθρώπων – σε πραγματικές συνθήκες!

Πρόκειται για τις ιδιαίερα δημοφιλείς πλέον Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork – βλ.  εκδηλώσεις. Μπορείτε και εσείς να ενταχθείτε στις ομάδες υποστήριξης των Ανοιχτών Συναντήσεων και εξασκηθείτε στην υποστήριξη ομαδικών breathwork υπό την επίβλεψη του Paul. Οι εν λόγω συναντήσεις πραγματοποιούνται τακτικά και εξασφαλίζουν στις εκπαιδευόμενες και τους εκπαιδευόμενους την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και ακεραιότητα που χρειάζονται ως Breathworkers.

Πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης

Ημερομηνίες:

Βασική Εκπαίδευση: 7 – 18 November 2020

Ωρες:

9.00 – 19.00 καθημερινά

Τοποθεσία:

Γαία – Κέντρο Διαλογισμού και Δημιουργικών Τεχνών – Χριστός, Λειβάδια, Χίος

Μηνιαίες Εποπτείες (online):

Η έννοια της Εποπτείας αναφέρεται στην υποχρεωτική, συνεχιζόμενη παροχή υποστήριξης – σε θέματα ψυχικής υγείας – στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Βασικής Εκπαίδευσης Breathwork. Στόχος της είναι να εξοικειωθούν οι συμμετέχουσες/οντες με την ιδέα της τακτικής – και απολύτως απαραίτητης – επίβλεψής τους από μια άλλη θεραπεύτρια ή έναν άλλο θεραπευτή. Επιπλέον, το στάδιο της Εποπτείας εξασφαλίζει ένα ασφαλές πλαίσιο, μέσα στο οποίο μπορούν να μοιραστούν τις όποιες προκλήσεις  αντιμετωπίσουν κατά την εφαρμογή των διαφόρων εννοιών και τεχνικών του Breathwork με τους πελάτες τους. Η διάρκεια αυτών των συναντήσεων θα είναι 2 ώρες. 

Η συμμετοχή στο σύνολο των Συναντήσεων Εποπτείας σας εξασφαλίζει τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης στην Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness. Στο σημείο αυτό, θα έχετε ολοκληρώσει 200 ώρες θεωρίας και πράξης πάνω στην τεχνική, και θα έχετε λάβει τη σχετική εκπαίδευση κατά τα πρότυπα τους ΑΒΑ.

06/12/20 time: 10.00 – 12.00

10/01/21 time: 10.00 – 12.00

07/02/21 time: 10.00 – 12.00

07/03/21 time: 10.00 – 12.00

 

Βασική Εκπαίδευση Breathwork 200 Ωρών

 

Είναι για μένα;

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα τόσο υψηλών προδιαγραφών καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μετεκπαίδευσης ανθρώπων που εργάζονται ήδη στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης, και οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν την εργαλειοθήκη τους με μια τεχνική που είναι ήδη εδραιωμένη και δημοφιλής στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, ψυχοθεραπευτές, life-coaches, ολιστικοί και ενεργειακοί θεραπευτές θα επωφεληθούν ιδιαίτερα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, από την εκμάθηση της συγκεκριμένης τεχνικής.

Είναι όμως επίσης σαφές ότι η Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness απευθύνεται – και ευρύτερα – σε ανθρώπους που έχουν ήδη συνειδητοποιήσει ότι μπορούν να βελτιώσουν δραματικά την ποιότητα ζωής τους, αν υιοθετήσουν μια διαφορετική προσέγγιση· και είναι, μάλιστα, έτοιμοι να το κάνουν, ακόμα κι αν αυτή η προσέγγιση αλλάξει τη ζωή τους ριζικά.
Έτσι, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Pure Awarennes απευθύνεται σε σένα, αν αισθάνεσαι ότι επαναλαμβάνεις τις ίδιες μη-γόνιμες επιλογές:
• Aν διαλέγεις πάντα «τον/την λάθος σύντροφο»
• Αν δουλεύεις πολύ, αλλά δεν έχεις ποτέ αρκετά χρήματα για να κάνεις ό,τι επιθυμείς
• Αν είσαι πάντα το «θύμα», και οι άνθρωποι γύρω σου σε υπονομεύουν, σε πληγώνουν ή σε αγνοούν
• Αν αντιμετωπίζεις έντονα σωματικά συμπτώματα, όπως σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, ή κατάθλιψη και κρίσεις πανικού
• Αν διαισθάνεσαι ότι η υπερφαγία σου, οι ουσίες και όποια άλλη μορφή εξάρτησης είναι μόνο το σύμπτωμα και όχι η αιτία του προβλήματος
• Αν φοβάσαι να διαλέξεις το επάγγελμα των ονείρων σου
• Αν δεν γνωρίζεις πώς να συμφιλιωθείς με τα άβολα συναισθήματά σου, πώς να τα αποδεχτείς και να τα εκφράσεις
• Αν, ως γονιός, επιθυμείς να απελευθερωθείς από περιοριστικά συμπεριφορικά μοτίβα, καταφέρνοντας, έτσι, να απελευθερώσεις απ’ αυτά και τα παιδιά σου
• Αν εργάζεσαι εντατικά και επιθυμείς να ανακτήσεις υψηλά επίπεδα ενέργειας

Αν απλά σε αγαπάς τόσο, ώστε να σε φροντίσεις λίγο περισσότερο.

Επένδυση

 

Έγκαιρη Εγγραφή: 630 €

Εγγραφή μετά τη 1/8/20: 700 €

Δυνατότητες Ευέλικτης Πληρωμής

Τα συναισθήματα έρχονται και φεύγουν σαν τρεχούμενα σύννεφα στον ουρανό. Η Συνειδητή Αναπνοή είναι η άγκυρά μου. 

~Thích Nhất Hạnh