ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Γνωρίστε την τεχνική της Συνειδητής Συνδεδεμένης Αναπνοής

[συμμετοχή: 10ευρώ]

Η αναπνοή συμβάλλει στην αναγνώριση και απελευθέρωση βιωμάτων, όπως αυτά έχουν αποθηκευτεί στο σώμα, και επιφέρει μια γλυκιά εναρμόνιση ανάμεσα στο σώμα, το συναίσθημα και τον νου. Όσοι συμμετέχουν στις Ανοιχτές Συναντήσεις, φεύγουν με πρόσωπα φωτεινά, ανοιχτές καρδιές, γαλήνιοι ενώ έχουμε μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς ίπτανται και λίγο.

Οι Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork αποτελούνται από δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους εξηγούμε τις βασικές αρχές της τεχνικής: πως λειτουργεί σε σχέση με την απελευθέρωση τραυμάτων/βιωμάτων και τι αισθήσεις μπορεί να βιώσετε στο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιείται η εξοικείωση με την τεχνική και η διάρκειά του είναι λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Στις συναντήσεις παρακαλούμε να φοράτε ρούχα άνετα και ζεστά, να αποφύγετε τα στενά εσώρουχα και να έχετε μαζί σας νερό.

Ξεκινάμε στην ώρα μας 🙂

Δυστυχώς, ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος σε άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο.


Η κράτηση της θέσης μέσω της παρακάτω φόρμας είναι απαραίτητη. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης .

Με την εγγραφή σας, θα σας έρθει μέηλ (ελέγξτε και στα spam) με πληροφορίες για την διαδικασία.

Με την καινούργια χρονιά και ενόψει της εκπαίδευσης μας που ξεκινά τον Απρίλη στην Αθήνα είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε και πάλι τις αγαπημένες συναντήσεις συναισθηματικής απελευθέρωσης 🙂

Ανοιχτές Συναντήσεις

Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Αυτό το προϊόν είναι εξαντλημένο και μή διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.