ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Γνωρίστε την τεχνική της Συνειδητής Συνδεδεμένης Αναπνοής

[δωρεάν]

Η αναπνοή συμβάλλει στην αναγνώριση και απελευθέρωση βιωμάτων, όπως αυτά έχουν αποθηκευτεί στο σώμα, και επιφέρει μια γλυκιά εναρμόνιση ανάμεσα στο σώμα, το συναίσθημα και τον νου. Όσοι συμμετέχουν στις Ανοιχτές Συναντήσεις, φεύγουν με πρόσωπα φωτεινά, ανοιχτές καρδιές, γαλήνιοι ενώ έχουμε μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς ίπτανται και λίγο.

Οι Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork αποτελούνται από δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους εξηγούμε τις βασικές αρχές της τεχνικής: πως λειτουργεί σε σχέση με την απελευθέρωση τραυμάτων/βιωμάτων και τι αισθήσεις μπορεί να βιώσετε στο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιείται η εξοικείωση με την τεχνική και η διάρκειά του είναι λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Στις συναντήσεις παρακαλούμε να φοράτε ρούχα άνετα και ζεστά, να αποφύγετε τα στενά εσώρουχα και να έχετε μαζί σας νερό.

Το ξέρουμε ότι οι ρυθμοί αλλάζουν το σαββατοκύριακο, αλλά βάλτε τα δυνατά σας να είστε στην ώρα σας.


Η κράτηση της θέσης μέσω της παρακάτω φόρμας είναι απαραίτητη.

Με την καινούργια χρονιά και ενόψει της εκπαίδευσης μας που ξεκινά τον Νοέμβρη δια ζώσης και τον Φλεβάρη διαδικτυακά, είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε και πάλι τις αγαπημένες ανοιχτές συναντήσεις, τις συναντήσεις θεσμό για τα κυριακάτικα πρωινά μας.

Ως προς τις δια ζώσης, για να έχουμε την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζεται ώστε να αφεθούμε στην διαδικασία και να την απολαύσουμε, όλοι οι συμμετέχοντες χρειάζεται να έχουν μαζί τους ένα self-test, το οποίο και θα πραγματοποιήσουν πριν την είσοδό τους στον χώρο. Επίσης, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να φορούν και τη μάσκα τους. Ο χώρος θα αερίζεται επαρκώς 🙂

    Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork    Εγγραφή στο newsletter