ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Σύνδεση – Απελευθέρωση – Ενδυνάμωση

Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει δύο συγκοινωνούντα μέρη: αυτό του αναστοχασμού/επεξεργασίας και εκείνο της αναπνοής. Η πρώτη συνεδρία ενδέχεται να διαρκέσει έως και 2 ½ ώρες, ενώ οι συνεδρίες που θα ακολουθήσουν θα έχουν διάρκεια 1μιση έως 2 περίπου ωρών.

Στην πρώτη ώρα της συνεδρίας, στόχος μας είναι να φέρουμε στην επιφάνεια τις ασυνείδητες αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό μας και τον κόσμο, διερευνώντας ταυτόχρονα την αλληλεπίδραση τους με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που αναδύονται στο σώμα. Στη συνέχεια, αναπνέουμε συνειδητά και συνδεδεμένα, περίπου επί μία ώρα, αποκτώντας βαθύτερη επίγνωση και απελευθερώνοντας την συναισθηματική, νοητική και σωματική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί στο σώμα μας.

Μαθαίνουμε να εξοικειωνόμαστε με ό,τι αναδύεται, μετακινούμενοι διαρκώς ανάμεσα σε αυτό που φοβόμαστε και στον ασφαλή μας τόπο, με συμπόνια και κατανόηση.

Τι να περιμένετε από μια συνεδρία Breathwork;

Κάθε συνεδρία Breathwork είναι διαφορετική. Μερικές μάς γεμίζουν μ’ ένα αίσθημα ανάτασης και ευεξίας, άλλες μπορεί να ενεργοποιήσουν κάποιο παλιό μας τραύμα, ενώ ίσως υπάρξουν και κάποιες, στις οποίες απλά θα φορτίσουμε το σύστημά μας με μπόλικη ενέργεια. Είναι όλες υπέροχες!

Σε σωματικό επίπεδο, πραγματοποιείται αποβολή τοξινών, ρύθμιση του νευρικού συστήματος και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, και σε συναισθηματικό επίπεδο, βιώνουμε βαθύτερα την αλληλεπίδραση αισθήσεων, συναισθημάτων, ασυνείδητων σκέψεων και αναμνήσεων.

Τι ενδέχεται να βιώσετε μέσα σε μια συνεδρία;

Σωματικές αισθήσεις: μούδιασμα στα άκρα, εξαιτίας της αλλαγής στα επίπεδα οξυγόνου/διοξειδίου του άνθρακα, κρύο ή ζέστη, ξηρασία στο στόμα, ελαφριά ζαλάδα, τρέμουλο, γνώριμους και καινούργιους πόνους, κόπωση ή αναζωογόνηση.

Συναισθήματα: έντονος θυμός, φόβος, τρόμος, ενοχή, λύπη, πόνος, χαρά, απόλαυση, πνευματική ανάταση, σύνδεση, απώλεια ελέγχου και αγαλλίαση, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση, αγάπη 

Σύνδεση με ένα διαφορετικό επίπεδο συνειδητότητας


Αφεθήτε σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία σύνδεσης και απελευθέρωσης…

μέσω του πιο συναρπαστικού, φυσικού και ασφαλούς τρόπου διερεύνησης της ανθρώπινης φύσης

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Eάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε θέμα συναισθηματικής, σωματικής ή νοητικής φύσης και θα επιθυμούσατε να το διερευνήσετε μέσω της τεχνικής breathwork, επικοινωνήστε μαζί μας.