ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Σύνδεση – Απελευθέρωση – Ενδυνάμωση

Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει δύο συγκοινωνούντα μέρη: αυτό του αναστοχασμού/επεξεργασίας και εκείνο της αναπνοής. Η πρώτη συνεδρία ενδέχεται να διαρκέσει έως και 2 ½ ώρες, ενώ οι συνεδρίες που θα ακολουθήσουν θα έχουν διάρκεια 1μιση έως 2 περίπου ωρών.

Στην πρώτη ώρα της συνεδρίας, στόχος μας είναι να φέρουμε στην επιφάνεια τις ασυνείδητες αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό μας και τον κόσμο, διερευνώντας ταυτόχρονα την αλληλεπίδραση τους με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα που αναδύονται στο σώμα. Στη συνέχεια, αναπνέουμε συνειδητά και συνδεδεμένα, περίπου επί μία ώρα, αποκτώντας βαθύτερη επίγνωση και απελευθερώνοντας την συναισθηματική, νοητική και σωματική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί στο σώμα μας.

Μαθαίνουμε να εξοικειωνόμαστε με ό,τι αναδύεται, μετακινούμενοι διαρκώς ανάμεσα σε αυτό που φοβόμαστε και στον ασφαλή μας τόπο, με συμπόνια και κατανόηση.

Τι να περιμένετε από μια συνεδρία Breathwork;

Κάθε συνεδρία Breathwork είναι διαφορετική. Μερικές μάς γεμίζουν μ’ ένα αίσθημα ανάτασης και ευεξίας, άλλες μπορεί να ενεργοποιήσουν κάποιο παλιό μας τραύμα, ενώ ίσως υπάρξουν και κάποιες, στις οποίες απλά θα φορτίσουμε το σύστημά μας με μπόλικη ενέργεια. Είναι όλες υπέροχες!

Σε σωματικό επίπεδο, πραγματοποιείται αποβολή τοξινών, ρύθμιση του νευρικού συστήματος και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, και σε συναισθηματικό επίπεδο, βιώνουμε βαθύτερα την αλληλεπίδραση αισθήσεων, συναισθημάτων, ασυνείδητων σκέψεων και αναμνήσεων.

Τι ενδέχεται να βιώσετε μέσα σε μια συνεδρία;

Σωματικές αισθήσεις: μούδιασμα στα άκρα, εξαιτίας της αλλαγής στα επίπεδα οξυγόνου/διοξειδίου του άνθρακα, κρύο ή ζέστη, ξηρασία στο στόμα, ελαφριά ζαλάδα, τρέμουλο, γνώριμους και καινούργιους πόνους, κόπωση ή αναζωογόνηση.

Συναισθήματα: έντονος θυμός, φόβος, τρόμος, ενοχή, λύπη, πόνος, χαρά, απόλαυση, πνευματική ανάταση, σύνδεση, απώλεια ελέγχου και αγαλλίαση, ευγνωμοσύνη, συγχώρεση, αγάπη 

Σύνδεση με ένα διαφορετικό επίπεδο συνειδητότητας


Αφεθήτε σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία σύνδεσης και απελευθέρωσης…

μέσω του πιο συναρπαστικού, φυσικού και ασφαλούς τρόπου διερεύνησης της ανθρώπινης φύσης

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ – Δωρεάν

Γνωρίστε την τεχνική της Συνειδητής Συνδεδεμένης Αναπνοής

Η αναπνοή συμβάλλει στην αναγνωρίση και απελευθέρωση βιωμάτων, όπως αυτά έχουν αποθηκευτεί στο σώμα, και επιφέρει μια γλυκιά εναρμόνιση ανάμεσα στο σώμα, το συναίσθημα και τον νου. Όσοι συμμετέχουν στις Ανοιχτές Συναντήσεις, φεύγουν με πρόσωπα φωτεινά, ανοιχτές καρδιές, γαλήνιοι ενώ έχουμε μαρτυρίες ότι κάποιοι από αυτούς ίπτανται και λίγο.

Οι Ανοιχτές Συναντήσεις Breathwork αποτελούνται από δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους εξηγούμε τις βασικές αρχές της τεχνικής: πως λειτουργεί σε σχέση με την απελευθέρωση τραυμάτων/βιωμάτων και τι αισθήσεις μπορεί να βιώσετε στο σώμα. Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιείται η εξοικείωση με την τεχνική και η διάρκειά του είναι λίγο παραπάνω από μία ώρα.

Στις συναντήσεις παρακαλούμε να φοράτε ρούχα άνετα και ζεστά, να αποφύγετε τα στενά εσώρουχα και να έχετε μαζί σας νερό.

Το ξέρουμε ότι οι ρυθμοί αλλάζουν το σαββατοκύριακο, αλλά βάλτε τα δυνατά σας να είστε στην ώρα σας.


Η κράτηση της θέσης μέσω της παρακάτω φόρμας είναι απαραίτητη.

    Online Level I – Ανοιχτή Συνάντηση

    Μα, γίνονται οι αναπνοές διαδικτυακά; Γίνονται. Τα λέμε την Κυριακή…    Εγγραφή στο newsletter