PURE AWARENESS: ΕΠΙΠΕΔΟ Ι – ΑΘΗΝΑ

262 Ώρες (Φυσική Παρουσία)

Σε αυτό το επίπεδο, στόχος για τους συμμετέχοντες είναι:

 • να εξοικειωθούν με την τεχνική της συνειδητής συνδεδεμένης αναπνοής
 • να εξοικειωθούν με τις αισθήσεις του σώματος, τα συναισθήματα και τα διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας
 • να απελευθερώσουν τραύματα, όπως αυτά έχουν αποθηκευτεί στο σώμα
 • να διερευνήσουν προσωπικές, δομικές περιοριστικές πεποιθήσεις
 • να μάθουν να κρατούν με ασφάλεια τον χώρο σε κάποιον που αναπνέει
 • να μάθουν να μένουν στην ακινησία και στη σιωπή
 • να τολμήσουν να δείξουν την ευαλωτότητά τους και μέσα από αυτή να βρουν τη δύναμή τους

Οι συμμετέχοντες της Εκπαίδευσης Breathwork μοιράζονται την εμπειρία τους

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ BREATHWORK …KAI ENA ANEKTIMHTO BONUS

1

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness συναντά ή υπερβαίνει τις προϋποθέσεις εκπαίδευσης των διεθνών φορέων με τους οποίους συνδέεται: του International Breathwork Foundation (IBF), του New Zealand Association of Breathworkers και του Global Professional Breathwork Alliance.

2

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ

Η εκπαίδευση Breathwork 262 Ωρών είναι ένα πρόγραμμα υψηλών εκπαιδευτικών προδιαγραφών. Η εποπτείες είναι υποχρεωτικές και είναι σχεδιασμένες ώστε να υποστηρίζουν τους συμμετέχοντες καθόλη τη διάρκεια της πρακτικής τους εξάσκησης.

3

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ FLOATING

Το Hot Water Breathwork είναι σήμα κατατεθέν της τεχνικής και αποκλειστικά στην εκπαίδευση Pure Awareness, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία αναπνοή σε μία κάψουλα ζεστού νερού μηδενικής βαρύτητας και μηδενικών εξωτερικών ερεθισμάτων…

BONUS

Ο λόγος που αυτό το τελευταίο στάδιο αποτελεί bonus, και μάλιστα ανεκτίμητο, είναι γιατί δίνει στις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες μια εκπληκτική, και πραγματικά αναντικατάστατη, ευκαιρία:

Να εξασκηθούν στην υποστηρίξη ομάδων! Κατά τη διάρκεια των Ανοιχτών Συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα υποστηρίζουν τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Υπέροχες στιγμές, πρακτική άσκηση, εμπειρία και μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, γλύκας, ενδυνάμωσης και συνδεσης.


ΣΤΑΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

1o ΣΤΑΔΙΟ

Θεωρία+Πρακτική: 120 Ώρες

Απρίλιος: 6-7, 20-21 

Μάιος: 11-12, 18-19, 25-26

Ιούνιος: 1-2

Ώρες: 10.00 – 19.00

2o ΣΤΑΔΙΟ

Hot Water: 3 Ώρες έκαστη/ος

3-7 Ιουνίου 2024

Τοποθεσία: Cosmic Float

3o ΣΤΑΔΙΟ

Cold Water: 6 Ώρες

8-9 Ιουνίου 2024

(Στην ανοιχτή θάλασσα)

4o ΣΤΑΔΙΟ

Εποπτεία: 12 ώρες

20/8, 17/9, 22/10, 19/11

17.00 – 20.00

 • 1o Στάδιο: DRY BREATHWORK

  Στο στάδιο Dry Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με τα στοιχεία της Γης και του Αέρα. Σ’ αυτό το πρώτο στάδιο, εξοικειώνονται με:

  α) τις έννοιες και τα εργαλεία των επιστημονικών πεδίων της Ψυχολογίας, της Φυσιολογίας και της Νευροεπιστήμης, με τα οποία θα χτιστεί το θεωρητικό πλαίσιο του σεμιναρίου Pure Awareness

  β) την αναπνοή τους ως ζωτική και θεμελιώδη λειτουργία του σώματός τους
  ως βοηθητικό εργαλείο για την απόκτηση πρόσβασης σε ασυνείδητες σκέψεις και ως μηχανισμό αποσυμπίεσης από τις εντάσεις που γεννούν οι κάθε λογής τραυματικές καταστάσεις
  ως μέσο για να φτάσουν σε ένα νέο, διαφορετικό επίπεδο συνειδητότητας, να αυξήσουν τη σωματική τους ενέργεια, να μάθουν να αναπνέουν ενέργεια (μαζί με τον αέρα)

  γ) τεχνικές συμβουλευτικής, παιχνίδια και ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν να δουλέψουν με τους εαυτούς τους και τους πελάτες τους

  δ) 240 ώρες πρακτικής άσκησης στις τεχνικές του Breathwork και στην παροχή καθοδήγησης

 • 2ο Στάδιο: HOT WATER BREATHWORK

  Στο στάδιο Hot Water Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με το στοιχείο του Νερού. Στην Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness, οι συμμετέχουσες/οντες θα έχουν το προνόμιο μιας

  Στο στάδιο Hot Water Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με το στοιχείο του Νερού. Σ’ αυτή την ιδιαίτερα προχωρημένη παραλλαγή, οι συμμετέχουσες/οντες θα βιώσουν μία μοναδική συνεδρία μέσα σε ζεστό νερό. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα προγράμματα – στα οποία η διαδικασία πραγματοποιείται σε μια θερμαινόμενη πισίνα, με όλες και όλους να αναπνέουν μαζί – στην Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness, οι συμμετέχουσες/οντες θα έχουν το προνόμιο μιας ατομικής συνεδρίας μέσα σε μια ειδικά διαμορφωμένη κάψουλα.

  Η κάψουλα αυτή είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει συνθήκες που προσομοιάζουν με αυτές τις μήτρας – σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, το αίσθημα της βαρύτητας, τα επίπεδα θορύβου και τα αισθητηριακά ερεθίσματα.

  Γι’ αυτό, άλλωστε, μπορεί να οδηγήσει στην αφύπνιση βαθιά απωθημένων συναισθημάτων, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσες και όσους λαμβάνουν μέρος να ανακαλέσουν μνήμες από τη σύλληψη, την εμβρυική περίοδο, ή τη γέννησή τους.

 • 3ο Στάδιο: COLD WATER BREATHWORK

  Στο στάδιο Cold Water Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Το κρύο νερό ενεργοποιεί τον φόβο και, ως εκ τούτου, είναι άμεσα συνυφασμένο με εκείνο που ο Φρόυντ αποκαλεί «ένστικτο του θανάτου».

  Στο στάδιο Cold Water Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Το κρύο νερό ενεργοποιεί τον φόβο και, ως εκ τούτου, είναι άμεσα συνυφασμένο με εκείνο που ο Freud αποκαλεί «ένστικτο του θανάτου». Στο Cold Water Breathwork δεν βουτάμε μονομιάς.

  Πρόκειται για μια σκόπιμα αργή διαδικασία που αποσκοπεί στο να αποκτήσουμε επίγνωση των αδιόρατων αλλαγών που συμβαίνουν σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο, και οι οποίες μπορεί να προέρχονται από το τραύμα της γέννησης ή τους θανάτους που έχουν συμβεί στο οικογενειακό περιβάλλον.

 • 4ο Στάδιο: ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

  Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης Breathwork Pure Awareness, θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις αντίστοιχες μηνιαίες συναντήσεις εποπτείας.

  Το στάδιο της Εποπτείας συνίσταται στην υποχρεωτική, συνεχιζόμενη παροχή υποστήριξης – σε θέματα ψυχικής υγείας – στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης. Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης Breathwork Pure Awareness, θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις αντίστοιχες μηνιαίες συναντήσεις.

  Η Εποπτεία είναι υποχρεωτική, δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξοικειωθούν οι συμμετέχουσες/οντες (ιδίως όσες και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο) με την ιδέα της τακτικής – και απολύτως απαραίτητης – επίβλεψής τους από μια άλλη θεραπεύτρια ή έναν άλλο θεραπευτή. Επιπλέον, το στάδιο της Εποπτείας εξασφαλίζει ένα ασφαλές πλαίσιο, μέσα στο οποίο μπορούν να μοιραστούν τις όποιες προκλήσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατά την εφαρμογή των διαφόρων εννοιών και τεχνικών του Breathwork με τους πελάτες τους. Η διάρκεια αυτών των συναντήσεων θα είναι 3 ώρες.

  Η συμμετοχή στο σύνολο των Συναντήσεων Εποπτείας σας εξασφαλίζει τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης στην Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness. Στο σημείο αυτό, θα έχετε ολοκληρώσει 215 ώρες (στην πραγματικότητα περισσότερες) θεωρίας και πράξης πάνω στην τεχνική, και θα έχετε λάβει τη σχετική εκπαίδευση κατά τα πρότυπα των διεθνών οργανισμών Breathwork.


ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Δυνατότητες Ευέλικτης Πληρωμής από 6 μέχρι 12 μήνες!  

Super Έγκαιρη Εγγραφή μέχρι και 15/6/23

1200€ + 24%ΦΠΑ

Έγκαιρη Εγγραφή μέχρι και 31/01/24: 

1350€ + 24%ΦΠΑ

Εγγραφή μετά την 1/02/24: 

1450€ + 24%ΦΠΑ

ρωτήστε μας 🙂

  ΒΙΩΣΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ BREATHWORKER

  Επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.