PURE AWARENESS: ΕΠΙΠΕΔΟ Ι – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

262 Ώρες (Φυσική Παρουσία)

Σε αυτό το επίπεδο, στόχος για τους συμμετέχοντες είναι:

 • να εξοικειωθούν με την τεχνική της συνειδητής συνδεδεμένης αναπνοής
 • να εξοικειωθούν με τις αισθήσεις του σώματος, τα συναισθήματα και τα διαφορετικά επίπεδα συνειδητότητας
 • να απελευθερώσουν τραύματα, όπως αυτά έχουν αποθηκευτεί στο σώμα
 • να διερευνήσουν προσωπικές, δομικές περιοριστικές πεποιθήσεις
 • να μάθουν να κρατούν με ασφάλεια τον χώρο σε κάποιον που αναπνέει
 • να μάθουν να μένουν στην ακινησία και στη σιωπή
 • να τολμήσουν να δείξουν την ευαλωτότητά τους και μέσα από αυτή να βρουν τη δύναμή τους
Οι συμμετέχοντες της Εκπαίδευσης Breathwork μοιράζονται την εμπειρία τους

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ BREATHWORK …KAI ENA ANEKTIMHTO BONUS

1

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness υπερβαίνει τις προϋποθέσεις εκπαίδευσης των διεθνών φορέων με τους οποίους συνδέεται: του International Breathwork Foundation (IBF), του New Zealand Association of Breathworkers και του Global Professional Breathwork Alliance.

2

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ

Η εκπαίδευση Breathwork 262 Ωρών είναι ένα πρόγραμμα υψηλών εκπαιδευτικών προδιαγραφών. Η εποπτείες είναι υποχρεωτικές και είναι σχεδιασμένες ώστε να υποστηρίζουν τους συμμετέχοντες καθόλη τη διάρκεια της πρακτικής τους εξάσκησης.

3

ΠΡAKTIKH ΕΞΑΣΚΗΣΗ

Πέρα από την συγκεκριμένη και εποπτευόμενη εξάσκηση που θα κληθούν οι συμμετέχοντες να ολοκληρώσουν στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξασκηθούν στην υποστηρίξη ομάδων, στις Ανοιχτές Συναντήσεις, σε μία μοναδική εμπερία ενδυνάμωσης και σύνδεσης.


“Ό,τι οι άνθρωποι ξεχνούν, τα κύτταρα το θυμούνται…”

— J. Evgenides, Middlesex

ΣΤΑΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

1o ΣΤΑΔΙΟ

Θεωρία+Πρακτική: 120 Ώρες

Απρίλιος: 6-7, 20-21 

Μάιος: 11-12, 18-19, 25-26

Ιούνιος: 1-2

Ώρες: 10.00 – 19.00

2o ΣΤΑΔΙΟ

Cold Water: 6 Ώρες

8-9 Ιουνίου 2024

(Στην ανοιχτή θάλασσα)

3o ΣΤΑΔΙΟ

Εποπτεία: 12 ώρες

20/8, 17/9, 22/10, 19/11

17.00 – 20.00

 • 1o Στάδιο: DRY BREATHWORK

  Στο στάδιο Dry Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με τα στοιχεία της Γης και του Αέρα. Σ’ αυτό το πρώτο στάδιο, εξοικειώνονται με:

  α) τις έννοιες και τα εργαλεία των επιστημονικών πεδίων της Ψυχολογίας, της Φυσιολογίας και της Νευροεπιστήμης, με τα οποία θα χτιστεί το θεωρητικό πλαίσιο του σεμιναρίου Pure Awarenessu003cbr/u003eu003cbr/u003ernβ) την αναπνοή τους ως ζωτική και θεμελιώδη λειτουργία του σώματός τουςrnu003cbr/u003ernως βοηθητικό εργαλείο για την απόκτηση πρόσβασης σε ασυνείδητες σκέψεις και ως μηχανισμό αποσυμπίεσης από τις εντάσεις που γεννούν οι κάθε λογής τραυματικές καταστάσειςrnu003cbr/u003ernως μέσο για να φτάσουν σε ένα νέο, διαφορετικό επίπεδο συνειδητότητας, να αυξήσουν τη σωματική τους ενέργεια, να μάθουν να αναπνέουν ενέργεια (μαζί με τον αέρα)rnu003cbr/u003eu003cbr/u003ernγ) τεχνικές συμβουλευτικής, παιχνίδια και ασκήσεις που θα τους βοηθήσουν να δουλέψουν με τους εαυτούς τους και τους πελάτες τουςrnu003cbr/u003eu003cbr/u003ernδ) 240 ώρες πρακτικής άσκησης στις τεχνικές του Breathwork και στην παροχή καθοδήγησης

 • 2ο Στάδιο: COLD WATER BREATHWORK

  Στο στάδιο Cold Water Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Το κρύο νερό ενεργοποιεί τον φόβο και, ως εκ τούτου, είναι άμεσα συνυφασμένο με εκείνο που ο Φρόυντ αποκαλεί «ένστικτο του θανάτου».

  Στο στάδιο Cold Water Breathwork οι συμμετέχουσες/οντες δουλεύουν με τα στοιχεία του Νερού και της Φωτιάς. Το κρύο νερό ενεργοποιεί τον φόβο και, ως εκ τούτου, είναι άμεσα συνυφασμένο με εκείνο που ο Freud αποκαλεί «ένστικτο του θανάτου». Στο Cold Water Breathwork δεν βουτάμε μονομιάς.rnu003cbr/u003eu003cbr/u003ernΠρόκειται για μια σκόπιμα αργή διαδικασία που αποσκοπεί στο να αποκτήσουμε επίγνωση των αδιόρατων αλλαγών που συμβαίνουν σε σωματικό και ενεργειακό επίπεδο, και οι οποίες μπορεί να προέρχονται από το τραύμα της γέννησης ή τους θανάτους που έχουν συμβεί στο οικογενειακό περιβάλλον.

 • 3ο Στάδιο: ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ

  Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης Breathwork Pure Awareness, θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις αντίστοιχες μηνιαίες συναντήσεις εποπτείας.

  Το στάδιο της Εποπτείας συνίσταται στην υποχρεωτική, συνεχιζόμενη παροχή υποστήριξης – σε θέματα ψυχικής υγείας – στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης. Ως αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης Breathwork Pure Awareness, θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε όλες τις αντίστοιχες μηνιαίες συναντήσεις.rnu003cbr/u003eu003cbr/u003ernΗ Εποπτεία είναι υποχρεωτική, δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξοικειωθούν οι συμμετέχουσες/οντες (ιδίως όσες και όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο) με την ιδέα της τακτικής – και απολύτως απαραίτητης – επίβλεψής τους από μια άλλη θεραπεύτρια ή έναν άλλο θεραπευτή. Επιπλέον, το στάδιο της Εποπτείας εξασφαλίζει ένα ασφαλές πλαίσιο, μέσα στο οποίο μπορούν να μοιραστούν τις όποιες προκλήσεις ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατά την εφαρμογή των διαφόρων εννοιών και τεχνικών του Breathwork με τους πελάτες τους. Η διάρκεια αυτών των συναντήσεων θα είναι 3 ώρες. rnu003cbr/u003eu003cbr/u003ernΗ συμμετοχή στο σύνολο των Συναντήσεων Εποπτείας σας εξασφαλίζει τη χορήγηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης στην Εκπαίδευση Breathwork Pure Awareness. Στο σημείο αυτό, θα έχετε ολοκληρώσει 215 ώρες (στην πραγματικότητα περισσότερες) θεωρίας και πράξης πάνω στην τεχνική, και θα έχετε λάβει τη σχετική εκπαίδευση κατά τα πρότυπα των διεθνών οργανισμών Breathwork.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Δυνατότητες Ευέλικτης Πληρωμής από 6 μέχρι 12 μήνες! Ρωτήστε μας 

Super Έγκαιρη Εγγραφή μέχρι και 15/6/23

1200€ + 24%ΦΠΑ

Έγκαιρη Εγγραφή μέχρι και 31/8/23:  

1350€ + 24%ΦΠΑ

Εγγραφή μετά την 1/9/23:

1450€ + 24%ΦΠΑ

  ΒΙΩΣΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ BREATHWORKER

  Επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.