Και μπορεί να μας υπενθυμίσει πως να είμαστε άνθρωποι.

Η αναπνοή μας κάνει να ερχόμαστε σε επαφή με την μαγεία μας, με την ικανότητά μας να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, με την αναξιοποίητη δημιουργικότητά μας.

Η αναπνοή μπορεί να μας οδηγήσει πίσω στην απαρχή του χρόνου. Μπορεί να μας μιθυρίσει μεγάλες αλήθειες. Μπορεί να μας δείξει το αδύνατο. Μπορεί να μας κάνει να επανασυνδεθούμε με αρχαίους κύκλους που κινούνται με τη δύναμη του ήλιου και την έλξη της σελήνης. Να μας φέρει πιο κοντά σε οποιαδήποτε δύναμη πιστεύουμε ότι κυβερνά το σύμπαν.

Μπορεί να μας δείξει την απόλυτη αγάπη. Και μπορεί να μας υπενθυμίσει πώς να είμαστε άνθρωποι.

Θα πάρεις εκατομμύρια ανάσες στη ζωή σου. Αλλά τι συμβαίνει με την ανάσα που παίρνεις τώρα; Αυτήν την στιγμή; Δεν θα είναι τίποτα παραπάνω από μια ανάσα ανάμεσα στην προηγούμενη και στην επόμενη; Ή θα της δώσεις τη δύναμη για να είναι κάτι περισσότερο;

Αν επιθυμείς να βιώσεις τις ατελείωτες δυνατότητες της αναπνοής

α) δήλωσε συμμετοχή στο πιο συναρπαστικό ταξίδι αναπνοής που έχεις κάνει ποτέ! Ξεκινά 1η Απριλίου και είναι σίγουρα για σένα. Τσέκαρε και το giveaway που λήγει αύριο!

β) κλείσε μια ατομική συνεδρία #magic #howtobehuman #breathworktraining #breathwork #PaulJones #stathiazouganeli #breathworkgreece #breathworkathens #breathwork_greece #rebirthingbreathwork

Διαβάζοντας: Σμαρτ, Α. (2020) Αναπνοή.

Πως να τη χρησιμοποιείτε συνειδητά για να αλλάξετε τη ζωή σας. Ψυχογιός. Φωτό: #marillianabesteiro

Share this post