Είμαι στα πρόθυρα κρίσης πανικού μέσα στο αεροπλάνο, αν είναι δυνατόν μετά από τόσες άπειρες πτήσεις!

Η Τ., φίλη μου εδώ και 25 χρόνια, μου έστειλε χτες το παρακάτω μήνυμα:

“Είμαι καθοδόν για Πόρτο. Είμαι στα πρόθυρα κρίσης πανικού στο αεροπλάνο. Αν είναι δυνατόν! Μετά από άπειρες πτήσεις. Έκανα αυτά που έδειξες και επανήλθα αμέσως. Τεσπα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ένα promotion του breathwork σε αεροδρόμια είναι must.”

Έξυπνη, ικανή και βαθιά ορθολογική, διατηρούσε πάντα μια δυσπιστία για όλα αυτά τα “εναλλακτικά” που έχω κάνει. Η αναπνοή την αφόπλισε. Γιατί η αναπνοή είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση.

Δουλεύει ανεξάρτητα από αν πιστεύεις ή όχι στην τεχνική. Και στηρίζεται στην βιολογία του ανθρώπινου οργανισμού, όπου οι κανόνες είναι πολύ συγκεκριμένοι. Απλά και αποτελεσματικά!

Αν θέλεις να μάθεις πως να χρησιμοποιείς την αναπνοή σου για να διαχειρίζεται το τραύμα και τα συμπτώματά του: κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, αϋπνία, αυτοάνοσα, ακατάπαυστες σκέψεις – επικοινώνησε για μία ατομική συνεδρία – έλα σε μια ανοιχτή συνάντηση τις Κυριακές – ρώτησε μας για την εκπαίδευση που ξεκινά 1η Απρίλη.

#αναπνοή #κρίσειςπανικού #panicattack #panicattackhelp #breathworktraining #breathwork #breathe #breatheinbreatheout #breathworkcoach #breathworkgreece #sundaybreathwork #PaulJones #stathiazouganeli #empowerment #rebirthing #rebirthingbreathwork #breathworkpauljones #breathworkhealing #breathworker #breathworkmeditation

Share this post