Ο τρόπος που αναπνέω είναι ο τρόπος που ζω.

Σίγουρα είχα μια ζωή προτού ανακαλύψω την μέθοδο της συνειδητής αναπνοής (στα αγγλικά Breathwork). Και έχω και μία αφότου την ανακάλυψα.

Αυτό που άλλαξε είναι ο τρόπος με τον οποίο τη ζω. Με κάποιες μεθόδους, οι αλλαγές είναι ανεπαισθητες, με κάποιες άλλες είναι βαθιές. Πλέον γνωρίζω με σιγουριά: ο τρόπος με τον οποίο αναπνέω είναι ο τρόπος με τον οποίο ζω.

Αν πιάσω τον εαυτό μου να ζει μια στιγμή/μια μέρα όπου κρατάω την αναπνοή μου συχνά ή αναπνέω ρηχά, χωρίς έκταση τότε ξέρω ότι είμαι σε μια κατάσταση εγρήγορσης, φόβου, περιορισμού, το σώμα κλείνει, σφίγγει και ο χώρος που έχω μέσα μου για την χαρά, την σύνδεση, την δημιουργικότητα είναι μικρός.

Όταν η αναπνοή μου είναι βαθιά, κυλάει εύκολα μέσα στον κορμό μου, γεμίζοντας τους πνεύμονές μου, νιώθω φυσικά και άκοπα την αλήθεια μου. Η συνειδητή συνδεδεμένη αναπνοή είναι το εργαλείο για να μεταβώ από μια κατάσταση περιορισμού, κλεισίματος, σφιξίματος, βάρους σε μια κατάσταση εμπιστοσύνης, ασφάλειας, ανάτασης, σύνδεσης, χαράς και πραγματικής απόλαυσης.

#consciousconnectedbreathing #ChangeTheWayYouLive

Αν επιθυμείς να μάθεις πως να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο ζεις και να δημιουργήσεις μέσα σου χώρο για όλα όσα έχεις ανάγκη, χρησιμοποιώντας τον πιο φυσικό και δυνατό εργαλείο,

α) έλα την Κυριακή στην τελευταία ανοιχτή συνάντηση Breathwork, και κάνε κάτι τελείως διαφορετικό.

β) αν θέλεις κάτι πιο εξατομικευμένο, κλείσε μια ατομική συνεδρία

γ) ρώτησε μας για την εκπαίδευση που ξεκινά 1η Απριλίου. Είναι σίγουρα για σένα.

#breathworktraining #breathwork #PaulJones #stathiazouganeli #breathworkgreece #breathworkathens #breathwork_greece #sundaybreathwork #rebirthingbreathwork

Share this post