“Ε, αν ξέρεις να πάρεις βαθιές αναπνοές, θα σε βοηθήσεις πολύ..” “Χαχα, κάγχασα, αμ ξέρω λέει..”

Σήμερα το πρωί άκουσα ένα ηχητικό μήνυμα στο group που έχουμε στο viber από την Georgia Rizou, μία πολύ δυνατή και ταυτόχρονα απίστευτα απαλή breathworker, που μας υποστήριξε στην τελευταία εκπαίδευση.

Ξεκίνησε την αφήγηση της με γλύκα, όπως πάντα:

Γεια σας καλοί μου άνθρωποι, εγώ τελικά θυμάστε που έβηχα και έβηχα και έβηχα; Ε, έχω τελικά βρογχίτιδα και θα χρειαστεί να κάνω θεραπεία. Ο γιατρός όμως, που του είπα ότι έκανα αναπνοές, μου είπε ότι ωφέλησαν πολύ, πάρα πολύ.

Γιατί ξεκίνησε να μου λέει: “E, αν ξέρεις να πάρεις βαθιές αναπνοές, θα σε βοηθήσεις πολύ…” “Xαχαχα, κάγχασα, αν ξέρω λέει… Εννοείται! Βαθιά διαφραγματική συνειδητή αναπνοή; Εδώ και έναν χρόνο μόνο αυτό κάνω!” Ένιωσα βαθιά ικανοποίηση.

Μετά του είπα για το breathwork: “… αφού βοήθησε εμένα να στέλνετε και τους πελάτες σας” Καταλαβαίνετε, πνευμονολόγος γαρ… Η απρόσκοπτη και γεμάτη αναπνοή καθαρίζει τις αεροφόρους οδούς, δυναμώνει τους πνεύμονες, αυξάνει τη ροή αίματος σε όλα τα ζωτικά όργανα, αποβάλει τις τοξίνες και βέβαια μειώνει τα επίπεδα κορτιζόλης (η ορμόνη του στρες).

Για να αξιοποιήσετε και εσείς τα μοναδική ωφέλη του Breathwork, κλείστε μια ατομική συνεδρία ή ρίξτε μια ματιά στο σεμινάριο που ξεκινά τον Απρίλιο.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει #breathworktraining #lunghealth #bronchitis

Share this post