Όταν δουλεύουμε με το τραύμα πιο ¨βαθιά” δεν σημαίνει πιο “ψυχεδελικά”.

Οι εμπειρίες βίωσης μιας τελείως διαφορετικής κατάστασης συνειδητότητας μέσω της αναπνοής είναι πολύ κοινές και στις ατομικές μας συνεδρίες και στις εκπαιδεύσεις μας. Πολλοί μάλιστα έρχονται ακριβώς για να βιώσουν μια εμπειρία γεμάτη πυροτεχνήματα.

Κάποιες φορές όντως αυτό συμβαίνει, και όταν βρίσκουν πάλι την μιλιά τους, αφηγούνται πως ξαναγεννήθηκαν και πως τα χρώματα και οι γεύσεις και οι μυρωδιές και η αίσθηση του σώματός τους είναι πλεόν τελείως διαφορετική. Τέτοιες εμπειρίες όμως δεν είναι ο μόνος σκοπός μας. Η συνειδητή συνδεδεμένη αναπνοή, στον βαθμό που της το επιτρέπουμε, μας βάζει όλ@ς σε μια διαφορετική κατάσταση συνειδητότητας.

Για εμάς είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την συνειδήσή μας καθόλη την διάρκεια της εμπειρίας. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν καταφέρουμε να παραμείνουμε στο σώμα μας και σε αυτά που μας δίνει την κάθε στιγμή.

Μπορεί να μας δίνει κρύο, ζέστη, μούδιασμα, ελαφράδα, έκταση, σφίξιμο ή να βιώσουμε μια ακατανίκητη απελευθέρωση ντροπής σχετικά με ένα γεγονός ή μια έκρηξη ευγνωμοσύνης. Η εμπειρία είναι βαθιά και ενσωματώνεται μακροπρόθεσμα όταν είναι συνειδητή και όχι απαραίτητα όταν είναι ψυχεδελική.

Ο δικός μας σκοπός είναι να δείξουμε την δύναμη της αναπνοής, ώστε να βρούμε αρκετή ασφάλεια μέσα μας για να μπορέσουμε δουλέψουμε την πικρία, την ενοχή, τον τρόμο, την συγχώρεση, να επουλώσουμε τραύματα του παρελθόντος και να αποκτήσουμε πρόσβαση στην χαρά!

#consciousbreathing #stayconscious #bodymemory

Αν επιθυμείς να διερευνήσεις τον εαυτό σου διατηρώντας απόλυτα την συνείδησή σου και άρα ενδυναμώνοντας τον εαυτό σου:

α) δήλωσε συμμετοχή στο πιο συναρπαστικό ταξίδι αναπνοής που έχεις κάνει ποτέ! Ξεκινά ΑΥΡΙΟ και είναι σίγουρα για σένα.

β) ρώτησε μας για μια ατομική συνεδρία

#breathworktraining #breathwork #PaulJones #stathiazouganeli #breathworkgreece #breathworkathens #breathwork_greece #rebirthingbreathwork

Share this post