Blog

Προσφέρουμε δωρεάν συνεδρίες σε όσ@ συνδέονται άμεσα με το δυστύχημα: τραυματίες, συγγενείς, συντρόφους/φίλους.

Το σώμα κρατάει το σκορ… Αν γνωρίζετε κάποιον/α που θα ωφεληθεί από μια σωματική τεχνική που χρησιμοποιεί την αναπνοή και εστιάζει στην διαχείριση του τραύματος με απαλότητα και συμπόνια, παρακαλούμε προωθήστε ανάλογα ή κοινοποιείστε. #TrainAccident #τρένο #breathwork_greece #traumahealing

 

 

Ανοιχτή Συνάντης Breathwork με τον Paul Jones

Όλα αυτά που συζητάμε τόσο καιρό, είναι η ώρα να τα ανακαλύψετε μόνοι σας…

Πως;

1) Δηλώστε συμμετοχή στις ανοιχτές συναντήσεις που πραγματοποιούνται τις Κυριακές και πάρτε μια γεύση… https://ift.tt/MnIRmh4

2) Επικοινωνήστε για μια ατομική συνεδρία #meetpaul #meetstathia

3) Αν επιθυμείτε να βουτήξετε στα βαθιά, με τον πιο δυνατό και φυσικό τρόπο, οι εγγραφές για την ερχόμενη εκπαίδευση Breathwork έχουν ανοίξει https://ift.tt/unBfrRk #breathworktraining #breathwork #breathe #BreathingTogether

Αν όχι τώρα, πότε; 🙂

Ευχαριστούμε για την Υποστήριξη και τη Αγάπη

Δεν υπάρχει καμία σκέψη τόσο ασήμαντη ή φευγαλέα και καμία πράξη τόσο μικρή ή απερίσκεπτη που να μην εκπέμπει την δόνησή της στον κόσμο, που να μην αντηχεί και να μην μας επιστρέφει ακριβώς ίδια αλλά με πολλαπλάσια έκταση.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια, για την υποστήριξη και την αγάπη σας.

Είθε να έχουμε όλοι περισσότερη επίγνωση της δύναμης που έχουν οι σκέψεις και οι πράξεις μας.

Καλή χρονιά με απολαυστικές αναπνοές.

There is no thought so small, no matter how fleeting, and no action so unimportant that doesn’t send its vibration into the world, where it echoes back to us and returns as more of the same.

May we all be more consious of our creative thought and its power.

Happy New Breaths with Awareness Thank you for your trust, support and love.

#HappyNewYear #thankyou #pureawareness #gratitude #justbreathe

Η καριέρα μου είναι να ζω στο τώρα μια ευτυχισμένη ζωή και όχι να κάνω καριέρα σε μια δουλειά, που θα μου δώσει τα χρήματα για να ζήσω – κάποια άλλη στιγμή- μια ευτυχισμένη ζωή.

Όταν έχεις πιάσει το νόημα…

Οι άνθρωποι με ρωτούν: Τι κάνεις;

Και εγώ απαντώ: Πράγματα που με ευχαριστούν.

Και λένε: Χαχα, εννοούσα πάνω σε τι εργάζεσαι;

Και εγώ απαντώ: Στην απόλαυση της ζωής μου.

Και ρωτούν: Έλα, σοβαρά τώρα, τι δουλειά κάνεις;

Και εγώ απαντώ: Περνάω καλά.

Και ρωτούν: Και πως βγάζεις λεφτά;

Και απαντώ: Κάνοντας μόνο ό,τι αγαπάω και μ’ ευχαριστεί.

Και λένε: Καλά, εντάξει, αερολογίες!

Καριέρα μηδέν δηλαδή.

Και εγώ απαντώ: Η καριέρα μου είναι να ζω στο τώρα μια ευτυχισμένη ζωή και όχι να κάνω καριέρα σε μια δουλειά, που θα μου δώσει τα χρήματα για να ζήσω -κάποια άλλη στιγμή- μια ευτυχισμένη ζωή.

Και μετά σιωπή… #breathworktraining #breathwork #breathe #moneymindset #success #sucessmindset

Αν επιθυμείτε να πιάσετε αυτό το νόημα, να διερευνήσετε τη σχέση σας με τα χρήματα και την “καριέρα” σας, με τον πιο δυνατό και φυσικό τρόπο, οι εγγραφές για την ερχόμενη εκπαίδευση Breathwork έχουν ανοίξει

Δηλώστε συμμετοχή στις ανοιχτές συναντήσεις που πραγματοποιούνται τις Κυριακές και πάρτε μια γεύση… ή επικοινωνήστε για μια ατομική συνεδρία.

Η πιο απλή πρακτική επίγνωσης της αναπνοής.

Τα πάντα ξεκινούν με την επίγνωση. Η επίγνωση έχει χώρο, έχει άνοιγμα και σε αντίθεση με την εστίαση, περιλαμβάνει την μεγάλη εικόνα των αισθήσεων και των συναισθημάτων.

Όσ@ όμως έχουν αποπειραθεί να ακολουθήσουμε την κλασσική οδηγία “να παρατηρήσουμε την αναπνοή μας”, συναντούμε το εξής παράδοξο: Τη στιγμή που αρχίζουμε να παρατηρούμε κάτι, αυτό αυτόματα αλλάζει. Την στιγμή που καλούμαστε να παρατηρήσουμε την αναπνοή μας, αυτή σαν χέλι ξεγλυστρά από την πρότερη της κατάσταση και μεταμορφώνεται, και εμείς βρισκόμαστε εν τέλει να παρατηρούμε την αλλαγή!

Αυτό για κάποι@ς είναι μεγάλη πρόκληση. Ιδίως εάν έχουμε συνηθίσει να ελέγχουμε.

Όσο περισσότερο παίζουμε με την αναπνοή μας και συμφιλιωνόμαστε με αυτήν, αυτό το παράδοξο στην πρακτική της επίγνωσης παύει να μας αποπροσανατολίζει.

Ας παίξουμε λοιπόν:

  1. Όπου και αν βρισκόμαστε, παίρνουμε μια αναπνοή από την μύτη.
  2. Νιώθουμε τον αέρα να μπαίνει και να βγαίνει από τα ρουθούνια μας.
  3. Τι αίσθηση μας αφήνει στην περιοχή της μύτης;
  4. Παίρνουμε μερικές ανανοές ακόμα, παρατηρώντας μόνο αυτό. Τις αισθήσεις που μας αφήνει η αναπνοή καθώς εισέρχεται και εξέρχεται από τα ρουθούνια μας.
  5. Πως νιώθουμε με αυτήν την διαδικασία; Προσπαθήστε να περιγράψετε και όχι να κρίνετε. Να βιώσετε και όχι να σκεφτείτε.